Over Ons

Over Kunststofkozijn Specialist

Wij zijn onderdeel van Tholel Bouw dat reeds 22 jaar in het vak werkzaam is.
Al onze mensen zijn gecertificeerd en gediplomeerd, en beschikken over minimaal een VCA-certificaat.


Missie, Visie en Doel

Missie:

Wij verlangen er naar volgens de normen en waarden van de Bijbel te leven en daar horen woekerwinsten niet bij. Hierdoor weten wij dat Kunststofkozijn-specialist de voordeligste is en bovendien kunnen wij sneller leveren dan onze collega’s.

Wij bestaan al 22 jaar door mond op mond reclame van onze tevreden klanten. Zij zijn onze ambassadeurs. Ons verlangen is om u ook een ambassadeur van onze missie te maken.

Visie:

Wij willen een dienende rol ten opzichte van onze opdrachtgevers vervullen en verantwoord ondernemen met het oog op de toekomst. Kunststof kozijnen zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en bovendien 100% recyclebaar. Zo besparen wij samen energie, het milieu in het algemeen en het tropisch regenwoud in het bijzonder.

Doel:

Wij willen de afspraken met onze opdrachtgevers op tijd kunnen nakomen, zodat de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze opdrachtgevers naar derden toe altijd gewaarborgd blijft. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat elk huishouden in de toekomst kan genieten van betaalbaar, energiezuinig en milieuvriendelijk wooncomfort.